Eli ollaan nyt asuttu uudessa talossa viime perjantaista lähtien (6.6) muuttokatselmus meni hyvin, eipä ollut pahemmin mitään sanomista, ainoastaan autotallin lattian valaus, mutta se me tehdään myöhemmin.

Suurimmat kalusteet on laitettu, muutamia vielä puuttuu, laatikoita on pikkuhiljaa tyhjennetty ja vaatteet on saatu laitettua oikeisiin paikkoihin.

Keittiön kanssa kävi pieni kämmi (ei meillä) vaan toisella firmalla, oli myyjä tilannut vääränmalliset ovet. Niiden asennus siirtyi viikolla eteenpäin, mutta eipä meillä ole sellaista hätää kun on vakio keittiö asennettu. Sitämyöten laattamiehen asennusaika siirtyy 2viikolla, kunnes keittiö on laitettu, niin laattamies pääsee laatottamaan keittiön kaappien välisen seinän. (laatat on jo hommattu)

Pitäisi vielä uusien kodinkoneiden käyttö opetella (astianpesukone, rumpu ja pyykinpesunkone) niin paljon on uusia vehkeitä ja ohjekirjojakin on ties kuinkapaljon.

Ollaan tykätty tosipaljon uudesta talosta, oma rauha ja oma piha. Eipä sen paremmin voi kesä alkaa.

Pistän tulemaan uusia kuvia sisältä kun saan kuvia ladattua uudelle tietokoneelle. Netin jo sain laitettua siihen (langaton; on muuten todella kätevä).